Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Kabel za paljenje 300A 3m

Kabel Za Paljenje 300A 3m

86,99 kn/kom

11.55 €/kom
Cijena za j.m.: 86,99 kn/kom(11.55 €/kom)
Harmony kabel za paljenje, 300 A, 3 m Kabel za paljenje Harmony je nepogrešiv dodatak u svakom automobilu.

Opis proizvoda

ProizvođačRox d.o.o., Slavonska avenija 100, 10040 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaStartajte agregat vozila koji daje struju. Držeći crvena kliješta u obje ruke spojite ih na pozitivne polove akumulatora. Držeći crna kliješta u ruke spojite ih na negativne polove akumulatora. Obratite pažnju da ne dotaknete crvena kliješta.. Ako je moguće vozilo koje daje struju neka radi na višim okretajima za vrijeme paljenja drugog vozila. Ako vozilo ne upali u vremenu od 10 sekundi pričekajte barem jednu minutu prije nego pokušate ponovno. Kada vozilo počne raditi uklonite prvo negativna kliješta a zatim i pozitivna. Ponovno obratite pažnju da se polovi ne dotaknu. Niti da crvena kliješta dotaknu bilo koji metalni dio vozila.
BrandHarmony

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450