Tommy - Dućan na dlanu!

Kalup za tortu, 2 kom

Kalup Za Tortu, 2 Kom

15,26 €/kom

Cijena za j.m.: 7,63 €/kom
Kalupi za tortu.

Opis proizvoda

ProizvođačKoopman International b.v., Diestelweg 88, 1031 HH Amsterdam, Netherlands, www.koopmanint.com
Zemlja/mjesto podrijetlaKina
Upute za upotrebu/pripremuOdržavanje: ručno pranje. Nije prikladno za strojno pranje. Proizvod oprati prije prve upotrebe. Proizvod je primjeren za korištenje u pećnici na temperaturi do maksimalno 220 ⁰C. Upute za upotrebu nalaze se unutar pakiranja. Serija: označeno na originalnoj etiketi.
Neto količina2 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.