Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Kamfor protiv moljaca 8 tableta

Kamfor Protiv Moljaca 8 Tableta

24,99 kn/kom

3.32 €/kom
Cijena za j.m.: 3,12 kn/kom(0.41 €/kom)

Kamfor tablete učinkovito su sredstvo za odbijanje moljaca i zaštitu odjeće tijekom cijele godine. Ostavljaju ugodan miris koji pohranjena odjeća ne poprima, a mogu se koristiti i za otklanjanje neugodnih mirisa obuće.


Opis proizvoda

ProizvođačAdrialab d.o.o., Pulac 4a, 51000 Rijeka, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati zaštićeno od svjetla i topline, na temperaturi do 25°C.Čuvati izvan dohvata djece.Čuvati odvojeno od topline/iskre/otvorenog plamena/vrućih površina.
Upute za upotrebu/pripremuProbušiti foliju s tabletom i ovisno o količini odjeće u pojedini dio ormara staviti 2-4 tablete. Za otklanjanje neugodnog mirisa obuće probušiti foliju s tabletom i staviti u obuću. Tabletu ne vaditi iz folije!

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450