Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Franck Espresso Classic kava 1 kg

Franck Espresso Classic Kava 1 Kg

29,99 €/kom

225,96 kn/kom
Cijena za j.m.: 29,99 €/kg(225,96 kn/kg)
Profinjena mješavina zrna kave iz Srednje i Južne Amerike, Afrike i Azije. Ovaj omiljeni klasičar razotkriva pravi svijet u malom jer sadržava prirodno prisutne note karamele prožete aromom lješnjaka i blagim voćnim notama.

Opis proizvoda

ProizvođačFranck d.d., Vodovodna 20, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaZemlja podrijetla sirovine: izvan EU.
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuZa pripremu fine šalice espresso na profesionalnom aparatu temperature vode 88-92°C i tlaka 0,5 bar ravnomjerno dozirajte min.7 g optimalno samljevene kave u predviđeni dozator i sabijte tamperom. Dozator umetnite u grupu aparata, zategnite ručicu dozatora i započnite ekstrakciju. Nakon 25-30 sekundi poslužite napitak preporučenog volumena 25-30 ml.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn