Franck Divka kavovina 250 g

Franck Divka Kavovina 250 G

1,99 €/kom

Cijena za j.m.: 7,96 €/kg
Divka nastaje prženjem korijena cikorije i ječma. Preporučuje se piti uz dodatak mlijeka te zaslađena, za što bolji okus.

Opis proizvoda

ProizvođačFranck d.d., Vodovodna 20, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuU 4 dl vode (dovoljno za 2 napitka) stavite 2 žlice (oko 20 g) kavovine DIVKA, zagrijte do vrenja i ostavite da se kavovina slegne. U šalicu za bijelu kavu nalijte do polovine kuhani napitak, dodajte mlijeko i zasladite po želji.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.552/367
Masti (g)1,8
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,4
Ugljikohidrati (g)74,3
od kojih šećeri (g)1,7
Bjelančevine (g)9,8
Sol (g)0,5

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.