Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Heinz blagi kečap 570 g

Heinz Blagi Kečap 570 G

4,25 €/kom

31,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 7,46 €/kg(56,12 kn/kg)
Heinz ketchup od rajčice - blagi

Opis proizvoda

ProizvođačHeinz Holding B.V. Stationstraat 50, 6662 BC Elst. Nizozemska
Zemlja/mjesto podrijetlaNizozemska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi 5-20 ° C.
Upute za upotrebu/pripremuPrije upotrebe ukloniti zaštitnu foliju ispod čepa. Koristi se kao umak, preljev za jela od mesa, krumpir, hrenovke.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)435/102
Masti (g)0,1
od kojih zasićene masne kiseline (g)<0,1
Ugljikohidrati (g)23,2
od kojih šećeri (g)22,8
Bjelančevine (g)1,2
Sol (g)1,8

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn