McVitie's Avena keksi bez glutena 150 g

McVitie's Avena Keksi Bez Glutena 150 G

4,39 €/kom

Cijena za j.m.: 29,27 €/kg
Ako ste alergični na gluten ili ga jednostavno ne želite konzumirati, to ne znači da se morate odreći slatkih užitaka i dobrog okusa. McVities keksi bez glutena idealni su za zasladiti se u pauzi bez osjećaja grižnje savjesti, odlično se slažu s čajem ili kavom, a možete ih koristiti i za pripremu slastica (npr. baza za cheesecake). McVities keksi ne sadrže hidrogenirane masti, umjetne arome ni bojila.

Opis proizvoda

ProizvođačMcVitie's, P.O. Box 7249, Ashby-de-la-Zouch, LE65 2ZH, Velika Britanija
Zemlja/mjesto podrijetlaVelika Britanija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
BrandMcVitie's

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.007/479
Masti (g)20,7
od kojih zasićene masne kiseline (g)8,3
Ugljikohidrati (g)62,2
od kojih šećeri (g)23,2
Bjelančevine (g)8,8
Sol (g)0,69

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.