Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Kitekat hrana za mačke piletina s povrćem 1,8 kg

Kitekat Hrana Za Mačke Piletina S Povrćem 1,8 Kg

7,96 €/kom

59,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 4,42 €/kg(33,33 kn/kg)
Hranjiva hrana za svaki dan. Takva večera uvijek nadahne energične mačke za igranje uzbudljivih igara. Kitekat® je cjelovita hrana koja sadrži sve što vaša mačka treba. Kitekat® je napravljen od istih kvalitetnih proizvoda koje kod kuće koristite za svoje najmilije: mesnih sastojaka, povrća, biljnih ulja i žitarica. Kitekat® zna kako ih pravilno uravnotežiti za energiju i zdravlje vaše mačke. Tehnologija proizvodnje uključuje obvezno uzimanje u obzir ravnoteže svih elemenata za održavanje sjajne dlake, jakih zuba i kostiju, vidne oštrine i zdravlja općenito.

Opis proizvoda

ProizvođačMARS Magyarország Kisállateledel Gyártó Kft., 6648 Csongrád-Bokros, I. Kerület, Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom i suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuKod uvođenja Kitekat hrane u prehranu vaše mačke, učinite to postupno, kroz period od 5 dana. Kitekat suha hrana može se davati sama ili se može miješati s Kitekat hranom iz vrećice, kao što je prikazano u nastavku: Za prosječnu mačku težine otprilike 4 kg 65 g dnevno ili 2 Kitekat vrećice + 20 g dnevno ili 1 Kitekat vrećica + 20 g dnevno

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn