Tommy - Dućan na dlanu!

Pik Domaća dimljena kobasica 300 g

Pik Domaća Dimljena Kobasica 300 G

4,19 €/kom

Cijena za j.m.: 13,97 €/kg

Domaća dimljena kobasica. Toplinski neobrađeni mesni proizvod. Kobasica za kuhanje i pečenje.


Opis proizvoda

ProizvođačPIK Vrbovec Plus d.o.o., Zagrebačka 148, 10340 Vrbovec, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska. Zemlja podrijetla svinjskog mesa: EU.
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi do +4 °C.
Upute za upotrebu/pripremuJestivi ovitak: svinjsko tanko crijevo. Prije konzumacije proizvod termički obraditi kuhanjem ili prženjem.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.373/331
Masti (g)27
od kojih zasićene masne kiseline (g)9,5
Ugljikohidrati (g)1
od kojih šećeri (g)1
Bjelančevine (g)21
Sol (g)2

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.