Tommy - Dućan na dlanu!

Knorr Povrtna kocka 12x10 g

Knorr Povrtna Kocka 12x10 G

2,59 €/kom

Cijena za j.m.: 21,58 €/kg

Koncentrat za pripremu povrtne juhe.


Opis proizvoda

Upute za upotrebu/pripremuKnorr povrtnu kocku upotrijebite: - za pripremu povrtne juhe (1 kocku otopite u 0,5 l kipuće vode i kuhajte 1 minutu). - za poboljšanje okusa različitih jela (pred kraj kuhanja otopite u jelu i kratko prokuhajte).
BrandKnorr
Neto količina120 g

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)25/5
Masti (g)0,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,4
Ugljikohidrati (g)0,3
od kojih šećeri (g)0,1
Bjelančevine (g)0,2
Sol (g)0,89

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.