Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Koh-i-noor školski tuš školski 20g P20/640

Koh-i-noor Školski Tuš Školski 20g P20/640

0,97 €/kom

7,29 kn/kom
Cijena za j.m.: 0,97 €/kom(7,29 kn/kom)
Tuš koji se vrlo dobro stapa sa podlogom. Ima savršenu 100% pokrivenost i izvrsno djeluje na papir i karton. Nanosi se olovkom.

Opis proizvoda

ProizvođačKoh-I-Noor
Zemlja/mjesto podrijetlaČeška
BrandKoh-i-noor
Neto količina1 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn