Tommy - Dućan na dlanu!

Le coq Pina Colada Koktel 0,33 L

Le Coq Pina Colada Koktel 0,33 L

1,49 €/kom

Cijena za j.m.: 4,52 €/l
Koktel Pina Colada ima okus južnog morskog ruma i kokosovog mlijeka. Svježinu dodaje sočni ananas. Ovaj je koktel savršeno piće za ljetne izlete, kao i za ugodna okupljanja u zatvorenom kada postane hladnije.

Opis proizvoda

ProizvođačAS A Le Coq Laulupeopst 15 Estonia
BrandLe coq
Neto količina330 mL

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)267/63

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.