Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Kotanyi Origano 130 g

Kotanyi Origano 130 G

7,96 €/kom

59,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 61,23 €/kg(461,46 kn/kg)

Origano je tipičan mediteranski začin koji predstavlja divlju vrstu mažurana, ali puno intenzivnijeg okusa.Kotanyi origano posebno je bogat eteričnim uljima i upravo zbog toga jelima daje izrazito jak doživljaj okusa.


Opis proizvoda

ProizvođačKotanyi GmbH, A-2120 Wolkersdorf/Pf 66, Austrija
Zemlja/mjesto podrijetlaAustrija, EU
BrandKotanyi
Neto količina130 g

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn