Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Johnson's Baby Bedtime Dječja krema 200 ml

Johnson's Baby Bedtime Dječja Krema 200 Ml

3,25 €/kom

24,49 kn/kom
Cijena za j.m.: 16,25 €/l(122,45 kn/l)
Johnson's Bedtime krema za djecu napravljena je od visokokvalitetnih sastojaka koji pružaju vrhunsku zaštitu i njegu nježne kože djece. Obogaćena je NaturalCalm uljima kojima se umiruje, hrani i hidratizira koža prije spavanja. Johnson's Bedtime krema za djecu idealna je za opuštajuće masiranje nakon kupanja kako bi se vaše dijete smirilo i bezbrižno spavalo čitavu noć.

Opis proizvoda

ProizvođačJanssen CilagVal De Reuil
Zemlja/mjesto podrijetlaFrancuska
BrandJohnson's Baby
Neto količina200 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn