Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Krema za smeđu obuću 50 ml

Krema Za Smeđu Obuću 50 Ml

1,86 €/kom

13,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 37,20 €/l(279,80 kn/l)
Kiwi krema za održavanje, sjaj i njegu glatke smeđe kožne obuće.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaIndonezija
Upute za upotrebu/pripremuPrije upotrebe isprobati na slabije vidljivoj površini. Nanijeti kremu na obuću. Koristiti za crnu obuću. Ispolirati čistom tkaninom. Ne pušiti. Nositi zaštitne rukavice. Izbjegavati udisanje pare. Nakon upotrebe temeljito oprati ruke. Rabiti samo na otvorenom ili u dobro prozraćenom prostoru.
BrandKiwi
Neto količina50 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn