Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Bobis Natur kruh 500 g

Bobis Natur Kruh 500 G

12,49 kn/kom

Cijena za j.m.: 24,98 kn/kg

Pšenični bijeli kruh. Aromatični kruh spravljen od kiselog tijesta, bez aditiva pripremljen po tradicionalnoj recepturi uz dašak modernog okusa. Kiselo tijesto sadrži prirodni kvasac i proizvodi se iz brašna i vode u višednevnom postupku, prirodnim procesom vrenja. Takvo tijesto sadrži priodne bakterije mliječne kiseline i kvasce u aktivnom stanju. Kora kruha je čvrsta i elastičnija, vlažnost kruha se duže zadržava, a kruh se manje mrvi. Kiselo tijesto služi i kao prirodni konzervans i stoga proizvodi duže zadržavaju svježinu.
Prednosti: lakša probavljivost, niži glikemijski indeks, niži udio glutena, značajno veća apsorpcija vitamina i minerala, sadrži probiotičke sastojke, prirodno bogatijih okusa, aroma i tekstura, produžene trajnosti i duže svježine.


Opis proizvoda

ProizvođačBobis d.o.o., Matoševa 50, 21210 Solin, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
BrandBobis
Neto količina500 g

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.063/251
Masti (g)1,9
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,2
Ugljikohidrati (g)51,1
od kojih šećeri (g)3
Bjelančevine (g)7,2
Sol (g)1,4

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.