Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Dove kupka za tijelo 500 ml

Dove Kupka Za Tijelo 500 Ml

3,72 €/kom

27,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 7,44 €/l(55,98 kn/l)
Ključ prekrasne kože je svakodnevna hidratacija. S pravom hidratantnom kupkom možemo njegu tijela lako pretvoriti u dnevnu rutinu. Kreirali smo Dove Indulging Cream kupku za svakodnevni ritual opuštanja, za glatku, meku kožu. To je kremasta kupka koja sadrži ¼ hidratantne kreme koja stvara bogatu pjenu, posebno formuliranu da pomaže hidratizirati kožu za vrijeme kupanja.
Dove Indulging Cream kupka pretvara vaše kupanje u savršen način da si ugodite kod kuće te da njegujete kožu dok istovremeno koristite nekoliko trenutaka za sebe. Jednostavno istisnite ispod mlaza tople, tekuće vode te se opustite u oblaku mjehurića.

Opis proizvoda

ProizvođačUnilever Deutschland Productions GmbH & Co. OHG, Alter Postweg 25, 31614 Buxtehude, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
BrandDove
Neto količina500 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn