Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Lab Pro univerzalPlus koncentrat za čišćenje i dezinfekciju svih površina 1 L

Lab Pro UniverzalPlus Koncentrat Za Čišćenje I Dezinfekciju Svih Površina 1 L

25,99 kn/kom

3.45 €/kom
Cijena za j.m.: 25,99 kn/l(3.45 €/l)
LABpro UniverzalPlus koncentrat za dezinfekciju i čišćenje svih površina sadrži optimalnu kombinaciju aktivnih tvari koja osigurava izvrsno čišćenje. Dolazi u tekućem, koncentriranom obliku te se preporučuje za dezinfekciju svih površina poput podova, vrata, stolaca, kuhinjskog i kupaonskog namještaja. LABpro UniverzalPlus koncentrat za dezinfekciju i čišćenje svih površina sadrži dezinficijens na bazi kvarternih amonijevih soli za brzu dezinfekciju i higijenu površina. Ne sadrži boje, mirise, alergene te je pH neutralan prema koži.

Opis proizvoda

ProizvođačMeteor Grupa-Labud d.o.o., Radnička cesta 173 r, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece. Sredstvo čuvati u originalnoj, dobro zatvorenoj ambalaži, na temperaturi 5-25°C.
Upute za upotrebu/pripremuUpotrebljava se za čišćenje i dezinfekciju svih tvrdih površina koje nisu u direktnom kontaktu s hranom. Ne upotrebljavati za pranje i dezinfekciju površina u kojima se priprema i servira hrana. Primjenjuje se u koncentraciji od 2%, 100 ml/5 l vode. Pripremljenu otopinu pomoću krpe ili mopa nanesite na provršinu i pustite da se posuši. Ispiranje nije potrebno.Nositi zaštitne rukavice.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450