Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Labpro SanitarPlus sredstvo za čišćenje i dezinfekciju sanitarija 1 L

Labpro SanitarPlus Sredstvo Za Čišćenje I Dezinfekciju Sanitarija 1 L

34,99 kn/kom

4.64 €/kom
Cijena za j.m.: 34,99 kn/l(4.64 €/l)
LABpro SanitarPlus sredstvo za čišćenje i dezinfekciju sanitarija posebno je osmišljeno za čišćenje raznih površina od keramike, plastike i kromiranih dijelova. Odlično otapa kamenac i uklanja prljavštinu te omogućuje potpunu higijensku čistoću pločicama, kadama, umivaonicima, WC školjkama i slično. LABpro SanitarPlus sredstvo za čišćenje i dezinfekciju sanitarija dolazi u tekućem obliku za što jednostavniju upotrebu. Omogućuje površinama blistavu čistoću, a u prostoru zadržava ugodan miris.

Opis proizvoda

ProizvođačMeteor Grupa-Labud d.o.o., Radnička cesta 173 r, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaSkladištenje: Sredstvo čuvati u originalnoj, dobro zatvorenoj ambalaži na temperaturi iznad °C u tamnom i ventiliranom prostoru čiji je pod otporan na kiseline.
Upute za upotrebu/pripremuSredstvo direktno nanijeti ravnomjerno na površinu, (50 ml/m2). Nakon 5-10 minuta istrljati i isprati vodom. Kod većih naslaga kamenca postupak ponoviti. Za pranje velikih površina (pod, pločice), razrijediti 50 ml u 5 l. Ispiranje nije potrebno.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450