Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Le Petit Marseillais šampon za kosu s ekstraktom lana i mlijekom badema 250 ml

Le Petit Marseillais Šampon Za Kosu S Ekstraktom Lana I Mlijekom Badema 250 Ml

2,92 €/kom

21,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 11,68 €/l(87,96 kn/l)
Šampon s mlijekom slatkog badema i ekstraktom lanenog sjemena, za mekoću i oporavak kose. Za hidrataciju i raščešljavanje normalne kose s lomljivim vrhovima Le Petit Marseillais je razvio jedinstveni recept.

Opis proizvoda

ProizvođačCILAG GMBH INT.J&J CONSUMER EU
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
BrandLe Petit Marseillais
Neto količina250 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn