Lećevački mladi sir, 300 g

Lećevački Mladi Sir, 300 G

5,49 €/kom

Cijena za j.m.: 18,30 €/kg
Postoje razne varijante ovog sira, ali on je uglavnom blago slan, grudast mekani sir. Još uvijek sadrži dobar postotak vode, znači da ima manje masti, pa je tako dobar izbor za lagan ali zasitan mliječni obrok.

Opis proizvoda

ProizvođačDALMATINSKI SIREVI D.O.O.
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od +4°C do +8°C
Upute za upotrebu/pripremuPrije upotrebe sa sira odstraniti papirnatu naljepnicu, plastičnu vrečicu i platični premaz (koru).

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.732/418
Masti (g)34,05
od kojih zasićene masne kiseline (g)23,2
Ugljikohidrati (g)78
od kojih šećeri (g)0,2
Bjelančevine (g)24,01
Sol (g)1,3

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.