Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Ledo lignjun tube i krakovi 400g

Ledo Lignjun Tube I Krakovi 400g

4,64 €/kom

34,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 11,60 €/kg(87,48 kn/kg)

Tube i krakovi savršeni su za sve ljubitelje mekušaca a ističu se brzom i jednostavnom pripremom i odličnim okusom.


Opis proizvoda

ProizvođačIRIDA D.O.O., Ul. Petra Zrinskog 34, 43500, Daruvar, Hrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na -18° i nižoj. Jednom odmrznuti proizvod ne smije se više zamrzavati.
Upute za upotrebu/pripremuPrije pripreme proizvod je potrebno odmrznuti. Nakon odmrzavanja proizvod je potrebno termički obraditi.
BrandLedo

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn