Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Lego Friends Andreina kocka za igru - zec

Lego Friends Andreina kocka za igru - zec

82,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 82,99 kn/kom

Pridruži se Andrei u njezinu vrtu i pomozi joj da se brine za ljubimca zeca. Nahrani ga mlijekom iz bočice, daj mu mrkvu da gricka a onda ga smjesti u kućicu. Ponesi praktičnu kocku na druženje ili je drži u svojoj sobi. Kutija s likom i ušima zeca izgledat će sjajno kada je izložiš. Za djecu od 6+ godina. Broj kockica 45 kom.

Opis proizvoda

ProizvođačLEGO
Zemlja/mjesto podrijetlaDANSKA
BrandLego
Neto količina1 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke