Tommy - Dućan na dlanu!

Lenor omekšivač Relax Floral Bouquet & Note of Musk, 925 ml

Lenor Omekšivač Relax Floral Bouquet & Note Of Musk, 925 Ml

4,51 €/kom

Cijena za j.m.: 4,88 €/l
Omekšivač rublja Lenor Floral Bouquet pruža dugotrajan svježi miris svježeg rublja do tjedan dana.

Opis proizvoda

BrandLenor
Neto količina0,925 l
Sastojci/sastav<5% kationske površinski aktivne tvari; mirisi, Citronellol, Coumarin, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool.
Izjava o alergenimaSadrži Delta-Damascone. Može izazvati alergijsku reakciju.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.