Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Lero sirup jabuka 0,75 L

Lero Sirup Jabuka 0,75 L

2,65 €/kom

19,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 3,53 €/l(26,65 kn/l)
Lero voćni sirupi su viskozni sirupasti proizvodi dobiveni od voćnih baza ili koncentrata. Osim što gase žeđ i pružaju užitak u prirodnom okusu voća, voćni sirupi mogu se kreativno upotrijebiti u koktelima, njima oplemeniti sladoled ili preliti palačinke.

Opis proizvoda

ProizvođačStudenac d.o.o., M. Gupca 120, 34551 Lipik, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom i tamnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuPreporuča se miješanje 1 dijela sirupa sa 7 dijelova vode.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.489/350
Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)86
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0
Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn