Libress Dailies Fresh Dnevni ulošci Regular 32 kom

Libress Dailies Fresh Dnevni Ulošci Regular 32 Kom

1,99 €/kom

Cijena za j.m.: 0,06 €/kom

Libresse® Normal dnevni ulošci oblikovani su tako da pristaju i prilagođavaju se svakom obliku tijela zahvaljujući inovativnom CurveFit™ dizajnu. Pametno osmišljen širi prednji dio omogućuje bolje prianjanje i sprečava klizanje tako da dnevni uložak ostaje na mjestu bez obzira na kretanje. Libresse® CurveFit™ Normal dnevni ulošci oblikovani su za maksimalnu pouzdanost i udobnost bez obzira na aktivnost kojom se bavite. Korištenje Libresse® Normal dnevnih uložaka preporuča se prvog i posljednjeg dana menstruacije.


Opis proizvoda

ProizvođačEssity Slovakaia s.r.o, 049 12 Gemerská Hórka, Slovačka
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovačka
BrandLibresse
Neto količina32 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.