Tommy - Dućan na dlanu!

Isolabella Amaro 18 liker 1 L

Isolabella Amaro 18 Liker 1 L

13,99 €/kom

Cijena za j.m.: 13,99 €/l

Amaro 18 Isolabella proizvodi se od 1871. g. prema originalnoj talijanskoj recepturi koristeći 18 vrhunskih aromatičnih biljki. Harmoničan i ugodan okus Amar 18 zahvaljuje balansu prirodnih biljnih aroma i alkohola.


Opis proizvoda

ProizvođačILLVA SARONNO S.P.A.
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
BrandIsolabella
Neto količina1.000 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.