Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Rosal Lip balm natural 4,8 g

Rosal Lip Balm Natural 4,8 G

2,12 €/kom

15,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 2,12 €/kom(15,99 kn/kom)
Namijenjen je svakodnevnoj njezi usana, održava prirodnu vlažnost i elastičnost te sprječava isušivanje kože. Prirodno ulje koštica grožđa njeguje i obnavlja vlažnost kože. Sadrži UVA+B zaštitu.

Opis proizvoda

ProizvođačNEVA d.o.o., Obrtnička 37, Rakitje 10437 Bestovje, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
BrandRosal
Neto količina1 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn