Ljepilo za miševe 135 g

Ljepilo Za Miševe 135 G

1,40 €/kom

Cijena za j.m.: 10,37 €/kg
Zaštita od glodavaca i insekata

Opis proizvoda

ProizvođačZapi S. p. a. , Via Terza Strada 12, 35026 Conselve, Italy
Zemlja/mjesto podrijetlaitalija
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece. Čuvati odvojeno od topline, vrućih površina, iskri, otvorenih plamena i ostalih izvora paljenja.
Upute za upotrebu/pripremu1. Pritisnite tubu da bi ljepilo izašlo cik cak na drvenu ploču ili na komad kartona. Pričekajte oko 30 minuta dok se ljepilo samo ne rastegne preko cijele površine. 2. Za povećanje učinka, u sredini zamke staviti hranu kao mamac (sir, keksi, itd). Postavite zamku uz zidove, sakriti ih iza objekata (npr. namještaj, ladica..) 3. Zbrinuti zamku u skladu s metodama propisima za zbrinjavanje otpada.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.