Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Lola higijenska vata Sensitive 50 g

Lola Higijenska Vata Sensitive 50 G

1,33 €/kom

9,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 26,60 €/kg(199,80 kn/kg)
Lola natural sensitive vata dobivena je preradom visokokvalitetnog 100% pamuka. Pogodna je kod osoba s osjetljivom kožom za svakodnevnu njegu lica i tijela, kozmetičke svrhe, kod njege djece i dojenčadi kao i za upotrebu u kućanstvu. Gramaža artikla je 50 g.

Opis proizvoda

ProizvođačLola Ribar d.d, Radnička cesta 54, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
BrandLola
Neto količina50 g

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn