Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

LOLA LADY SLIP higijenski dnevni ulošci economy pack 20 kom

LOLA LADY SLIP Higijenski Dnevni Ulošci Economy Pack 20 Kom

1,86 €/kom

13,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 0,09 €/kom(0,70 kn/kom)

Lola Lady sensitive slip dnevni su higijenski ulošci namijenjeni svakodnevnoj upotrebi. Preporučeno korištenje u završnim danima menstruacijskog ciklusa, za dane prije očekivane menstruacije, kao zaštita kod bijelog pranja te kao dodatnu zaštitu kod upotrebe tampona.


Opis proizvoda

ProizvođačLola Ribar d.d., Riječka ulica 97, 47000 Karlovac, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Upute za upotrebu/pripremuZa svaki dan, za dane prije očekivane menstruacije, tijekom slabe menstruacije, za završne dane menstrualnog ciklusa ili kao dodatna zaštita kod upotrebe tampona.
BrandLola lady

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn