Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

LOLETE sensitive blazinice natural za osjetljivu kožu 85 kom

LOLETE Sensitive Blazinice Natural Za Osjetljivu Kožu 85 Kom

1,59 €/kom

11,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 0,02 €/kom(0,14 kn/kom)

Lolete sensitive blazinice dolaze u pakiranju od 85 komada. Proizvedene su s ciljem njege lica i tijela pa čak i kućanstva, a zbog svoje nježnosti namijenjene su i osjetljivoj koži. Dermatološki i mikrobiološki provjerene blazinice su proizvedene od sto postotnog pamuka visoke kvalitete.


Opis proizvoda

ProizvođačLola Ribar d.d., Riječka ulica 97, 47000 Karlovac, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
BrandLOLETE
Neto količina85 kom

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn