Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Lonac za kuhanje Ø24 cm

Lonac Za Kuhanje Ø24 Cm

99,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 99,99 kn/kom

Lonac njemačkog proizvođača Elo izrađen je od debelog aluminijskog odljevka. Izvanredna svojstva koja se ne lijepe omogućuju prženje bez masnoće zahvaljujući kojem su jela zdrava i lagana. Posuđe za kuhanje univerzalne upotrebe, moguće je kuhati, pržiti, dinstati i peći u pečnici. Zapremina 4 l

Opis proizvoda

ProizvođačElo-Stahlwaren Karl Grünewald & Sohn GmbH & Co. KG., Dalberger Strase 20, 55595 Spabrucken, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
BrandElo
Neto količina1 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke