Long John whiskey 0,7 L

Long John Whiskey 0,7 L

10,09 €/kom

Cijena za j.m.: 14,41 €/l
Godine 1958, Long John izgradio je svoju Tormore destileriju na idealnoj lokaciji visoko iznad rijeke Spey, dajući Long John viskiju svoj ​​jedinstveni okus sušenih popečenih badema te slatkoće s aromama meda. U škotskoj tradiciji, Long John je odstajao najmanje 3 godine prije miješanja.

Opis proizvoda

ProizvođačLong John Distilleries, Stirling Road, G 82 2SS Dumbarton, Škotska
Zemlja/mjesto podrijetlaVelika Britanija
BrandLong John
Neto količina700 mL

Nutritivne vrijednosti

Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)0
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0
Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.