Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Johnson's Baby Bedtime Losion 300 ml

Johnson's Baby Bedtime Losion 300 Ml

31,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 106,63 kn/l

Johnson's Bedtime losion za djecu napravljen je od visokokvalitetnih sastojaka kako bi vašem djetetu pružio najbolju zaštitu od isušivanja kože. Sadrži klinički dokazanu formulu za nježnost koja je posebno osmišljena za osjetljivu kožu djeteta. Također, Johnson's Bedtime obogaćen je NaturalCalm kojima se umiruje dječja koža prije spavanja.
Pedijatrijski je i dermatološki testiran prema najvišim standardima.


Opis proizvoda

ProizvođačJohnson & Johnson GmbH, Johnson & Johnson Platz 2, 41470 Neuss, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
Upute za upotrebu/pripremuLagano umasirajte losion preko cijelog tijela kako biste opustili dijete te kako bi koža ostala mekana i glatka.
BrandJonson's Baby

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.