Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Garnier Ambre Solaire Protection Lotion mlijeko za sunčanje SPF 30 200 ml

Garnier Ambre Solaire Protection Lotion Mlijeko Za Sunčanje SPF 30 200 Ml

94,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 474,95 kn/l

Ambre Solaire Protection Lotion mlijeko za sunčanje pogodno je i protiv isušivanja kože. Hidratizirajuća formula štiti od isušivanja i čini kožu nježnom i mekanom. Formula je obogaćena shea maslacem. Zaštitite svoju kožu od sunca uz Ambre Solaire Protection Lotion mlijeko za sunčanje.

Opis proizvoda

ProizvođačGARNIER, TSA 75000, 93584 ST OUEN CEDEX, Francuska
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Upute za upotrebu/pripremuPrije sunčanja kružnim pokretima nanesite zaštitni sprej obilno i ravnomjerno na sve izložene dijelove tijela. Ako ne nanesete dovoljnu količinu zaštitnog sredstva, razina zaštite bit će manja. Za dugotrajniju zaštitu nanesite ponovno - pogotovo poslije plivanja, znojenja ili brisanja ručnikom.
BrandGarnier

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.