Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Lutka Frozen i dodaci 1 kom

Lutka Frozen I Dodaci 1 Kom

12,61 €/kom

94,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 12,61 €/kom(94,99 kn/kom)
Anna dolazi sa svojom haljinom i ogrtačem sa svojim prijateljem Svenom kojem može dati mrkvu. Modne kombinacije mogu se ukloniti i svaka uključuje gornji dio suknje i pelerinu te dodatne komade za ukrašavanje njihovih haljina.

Opis proizvoda

ProizvođačHASBRO
Zemlja/mjesto podrijetlaKINA
BrandDisney
Neto količina1 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn