Zvijezda Ultra hot čili majoneza 400 g

Zvijezda Ultra Hot Čili Majoneza 400 G

4,49 €/kom

Cijena za j.m.: 11,23 €/kg

Delikates majoneza s okusom čili paprike. Majoneza izrazito ljutog okusa. Namijenjena svima koji uživaju u pikantnim i ljutim zalogajima, Zvijezdina Ultra hot čili majoneza jelima će osigurati posebnu žestinu. Ljuta čili papričica u savršenom spoju s dobro poznatim okusom kremaste Zvijezda majoneze na jedinstven će način prožeti sva jela ljubitelja pikantnih okusa. Preporuča se kao dodatak mesnim jelima, posebno onima s roštilja, a neće razočarati niti kao umak omiljenim grickalicama.


Opis proizvoda

ProizvođačZvijezda plus d.o.o., Marijana Čavića 1, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od 5°C do 10°C.
BrandZvijezda

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.895/704
Masti (g)77
od kojih zasićene masne kiseline (g)9,3
Ugljikohidrati (g)2,5
od kojih šećeri (g)1,5
Bjelančevine (g)1
Sol (g)0,94

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.