Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

K2r Maramice za upijanje boja 20/1
%

K2r Maramice Za Upijanje Boja 20/1

2,65 €/kom

19,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 0,13 €/kom(1,00 kn/kom)

Akcija traje do 30.03.2023.

NC 30 dana: 4,51 €/kom(33,98 kn/kom)

Štedi vrijeme, vodu i energiju. Maramica i pakiranje su biorazgradivi i mogu se reciklirati. FCS® certificiran kao maramica čija je sirovina iz pouzdanog izvora. Sprečava puštanje boja. Omogućuje pranje rublja raznolikih boja. Održava blistavost odjeće. Sprečava sivljenje. Prikladan za pranje pri svim temperaturama. Sprečava ostatke mrlja pri ponovnom prianjanju. Zahvaljujući svojoj tehnologiji, maramice djeluju poput magneta i privlače boje i prljavštinu odvojene tijekom pranja. Štedi vrijeme i novac. Dokaz je na maramici. Djelovanje protiv nezgoda s bojom.

Opis proizvoda

ProizvođačHenkel Ireland, Wallingstown, Little Island Co Cork, Irska
Zemlja/mjesto podrijetlaIrska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi između 5°C - 40°C.
Upute za upotrebu/pripremuPrikladan za ručno i strojno pranje, pri svim programima pranja i za sve vrte tkanina. Siguran i za sušilicu.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn