Zvijezda Margarin Klasik 250 g

Zvijezda Margarin Klasik 250 G

0,80 €/kom

Cijena za j.m.: 3,20 €/kg

Margarin sa smanjenim udjelom masti. Zvijezda klasik sadrži smanjen udio masti te je namijenjen izradi raznih kolačića i keksića. Zbog svog sastava i kremoznosti koja omogućuje bolje spajanje sastojaka vašim će medenjacima, kuglofu, muffinima, kao i povrtnom quicheu priuštiti savršenu prozračnu teksturu. Za najbolje rezultate prije upotrebe ga ostavite da omekša na sobnoj temperaturi 30-ak minuta kako bi bio podatniji za razrađivanje.


Opis proizvoda

ProizvođačZvijezda plus d.o.o., Marijana Čavića 1, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi do 15°C.
BrandZvijezda

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.220/540
Masti (g)60
od kojih zasićene masne kiseline (g)35
Ugljikohidrati (g)0
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0,4

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.