Tommy - Dućan na dlanu!

Zvijezda Margo Light 500 g

Zvijezda Margo Light 500 G

2,15 €/kom

Cijena za j.m.: 4,30 €/kg

Margo light namaz je vrhunske kvalitete i okusa sa 69 % manje masti. Sadrži vitamin D koji doprinosi održavanju normalnih kostiju i zubi, a pogodan je za sve generacije, posebice za osobe koje paze na unos količine masti.


Opis proizvoda

ProizvođačZvijezda plus d.o.o., Marijana Čavića 1, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi do 10°C.
BrandMargo

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)925/225
Masti (g)25
od kojih zasićene masne kiseline (g)6,5
Ugljikohidrati (g)0
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0,6

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.