Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Afrodita Sun Care marmelada za ubrzano tamnjenje 200 ml

Afrodita Sun Care Marmelada Za Ubrzano Tamnjenje 200 Ml

79,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 399,95 kn/l

Afrodita SUN CARE Marmelada u obliku uljno-kremaste teksture pridonosi bržem i intenzivnijem postizanju privlačno preplanulog tena i daruje mu prekrasan sjaj. Afrodita SUN CARE Marmelada sadrži prirodna ulja mrkve, masline i oraha te ostale prirodne sastojke: kakao i karité maslac te pčelinji vosak. Afrodita Marmelada pridonosi prekrasnoj preplanulog puti, a mnogi je upotrebljavaju i kao njegu nakon sunčanja jer bogato njeguje kožu i pomaže u sprječavanju njezina isušivanja. Marmelada je bez UV zaštite i nije za konzumaciju.

Opis proizvoda

ProizvođačKOZMETIKA AFRODITA D.O.O., Rogaška Slatina, Kidričeva 54, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
BrandAfrodita
Neto količina200 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.