Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Meteor WC ulošci u košarici 3U1 flower 4x40 g

Meteor WC Ulošci U Košarici 3U1 Flower 4x40 G

2,79 €/kom

20,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 17,44 €/kg(131,19 kn/kg)

Sredstvo a čišćenje i dezodoriranje sanitarnih čvorova. Vodotopivi pjenušavi ulošci u košarici namijenjeni sudnevnom održavanju WC školjke.


Opis proizvoda

ProizvođačMeteor Grupa-Labud d.o.o., Radnička cesta 173 r, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece
Upute za upotrebu/pripremuPlastičnu košaricu s uloškom objesite na unutarnji rub wc školjke gdje mlaz vode najbolje ispire WC školjku.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn