Tommy - Dućan na dlanu!

Coccolino Profumo di Primavera Mirisne vrećice 3/1

Coccolino Profumo Di Primavera Mirisne Vrećice 3/1

3,99 €/kom

30,06 kn/kom
Cijena za j.m.: 3,99 €/kom(30,06 kn/kom)
Coccolino Natural Freshness mirisne vrećice pružaju vašoj odjeći dugotrajan miris i svježinu. Stavite ih u ladicu za odjeću, na policu u ormaru ili ih jednostavno objesite na vješalicu. Zbog mikrogranula koje postepeno otpuštaju miris, vaša će odjeća neodoljivo mirisati do 6 tjedana. Coccolino Natural Freshness mirisne vrećice savršeni su izbor za svakodnevni osjećaj svježine i čistoće.

Opis proizvoda

ProizvođačPackaging Imolese S.p.A., IMOLESE - Packaging Imolese S.p.A., Via Turati 22, 40026 Imola (BO), Italy
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
BrandCoccolino
Neto količina1 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn