Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Glade božur i trešnja mirisni osvježivač prostora 300 ml
%

Glade Božur I Trešnja Mirisni Osvježivač Prostora 300 Ml

2,09 €/kom

15,75 kn/kom
Cijena za j.m.: 6,97 €/l(52,50 kn/l)

Akcija traje do 29.08.2023.

NC 30 dana: 3,59 €/kom(27,05 kn/kom)

Glade® osvježivač zraka u spreju dizajniran je za uklanjanje neugodnih mirisa.
Osjetite kako romantika ispunjava zrak konketnim spojem bogatih mirisa crvenog voća i opojnog cvijeća savršeno uravnoteženih opuštajućim mirisom smreke i kremastog mošusa.

Opis proizvoda

Uvjeti čuvanjaSkladištiti na hladnom i suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuDobro protresite prije uporabe. Kako biste osvježili zrak, usmjerite mlaz prema sredini prostorije i raspršite. Ne preporučuje se korištenje na tkaninama.
BrandGlade
Neto količina300 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn