Tommy - Dućan na dlanu!

Podravka Dolcela mješavina za američke palačinke i waffle bez glutena 250 g

Podravka Dolcela Mješavina Za Američke Palačinke I Waffle Bez Glutena 250 G

2,39 €/kom

Cijena za j.m.: 9,56 €/kg

Za dašak Amerike više ne treba daleko putovati. Bez glutena, ukusno i jednostavno. Pustite mašti na volju te gotove Dolcela Gluten free Američke palačinke ili  waffle prelijte čokoladnim preljevom, voćnim ili javorovim sirupom ili omiljenom Lino Ladom. Zasladite po želji kristal ili smeđim šećerom. Jedno pakiranje Gluten free Američkih palačinki i Waffla dovoljno je za 12 palačinki ili 8 waffla.


Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremu1. Pripremite 2 posude prikladne za miksanje. Odvojite bjelanjke od žutanjka. 2. U posudi u kojoj ste odvojili bjelanjke, električnom miješalicom miksajte bjelanjke u čvrsti snijeg. 3. U drugu posudu sa žutanjcima, usipajte sadržaj vrećice, dodajte 30 g šećera, 150 ml mlijeka i 100 ml ulja. Miksajte električnom miješalicom 2 – 3 minute. Potom pažljivo umiješajte prethodno izrađen snijeg od bjelanjaka i sve zajedno lagano špahtlicom izmiješajte kako bi dobili homogenu smjesu. 4. Nauljite i zagrijte tavu za palačinke. Pripremljenu smjesu ulijte u tavu kako bi palačinke bile promjera cca 10 cm. Pecite na srednjoj vatri do zlatne boje, najprije s jedne strane a potom i s druge. Uputa za pripremu Waffli: 1. Slijedite pripremu u prve dvije točke (1. i 2.) kao i kod pripreme Američkih palačinki. 2. U drugu posudu sa žutanjcima, usipajte sadržaj vrećice, dodajte 60 g šećera, 100 ml mlijeka, 130 g otopljenog maslaca ili ulja. MIKSATI u homogenu smjesu. 3. Lagano umiješati snijeg od bjelanjaka u glavnu smjesu. 4. Peći u aparatu za vaffle, cca 45 sec. (prilagodite vrijeme pečenja svojem vaffel aparatu).

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.440/340
Masti (g)0,1
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)83
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)1,2
Sol (g)1,44

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.