Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Vindija 'z bregov mliječni proteinski napitak kokos 0,5 L

Vindija 'z Bregov Mliječni Proteinski Napitak Kokos 0,5 L

2,25 €/kom

16,95 kn/kom
Cijena za j.m.: 4,50 €/l(33,90 kn/l)
Jedno pakiranje 'z bregov Proteina sadržava čak 50 grama visokokvalitetnih proteina potrebnih za normalno funkcioniranje organizma, te je bez dodanih šećera, bez laktoze i s niskim udjelom masti. S jedinstvenim fokusom na razvoj funkcionalnih proizvoda koji imaju pozitivan učinak na zdravlje, Vindija je predstavila 'z bregov Protein proteinske napitke u novom kartonskom pakiranju od 500 ml. Namijenjeni su svima koji prilikom odabira namirnica vode računa o pravilnoj prehrani i vlastitom zdravlju. 'z bregov Protein mliječni napitak pravi je izbor za konzumaciju i prije ili poslije treninga kada su tijelu potrebni mišići za izgradnju odnosno oporavak mišića. Bjelančevine ili proteini najvažniji su čimbenik u rastu i razvoju tjelesnih tkiva te su glavni izvor za izgradnju mišića, kože, kose, noktiju i unutrašnjih organa.

Opis proizvoda

ProizvođačPrehrambena industrija Vindija d.d. Varaždin, Međimurska 6, 42 000 Varaždin, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaNeotvoreno se može čuvati u hladnjaku na temperaturi do +8 °C i potrošiti u roku 2-3 dana.
Upute za upotrebu/pripremuProtresti prije upotrebe!

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)266/63
Masti (g)0,2
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,25
Ugljikohidrati (g)5,1
od kojih šećeri (g)4,8
Bjelančevine (g)10
Sol (g)0,21

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn