Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Monster Energy Energetski napitak Pipeline Punch 0,5 L

Monster Energy Energetski Napitak Pipeline Punch 0,5 L

1,79 €/kom

13,49 kn/kom
Cijena za j.m.: 3,58 €/l(26,98 kn/l)

Banzai Pipeline, najpoznatiji val na svijetu koji se nalazi na sjevernoj obali otoka Oahu oživi u samo nekoliko mjeseci svake zime. U čast ovoj epskoj prirodnoj sili, napravili smo Monster Pipeline Punch. Savršena mješavina najboljih okusa koje Hawaii mogu ponuditi - marakuja, naranča i guava, koja se potom dodaje punoj mjeri već svima poznate "Monster" energetske mješavine. I poput vala po kojem je dobio ime, suđeo je da postane legenda!


Opis proizvoda

Proizvođač2014 Monster Energy Company Subjekt u poslovanju s hranom za EU: Monster Energy Limited , South Bank House, Barrow Street, Dublin 4, Irska Proizvedeno u Srbiji: Terra Production d.o.o., Vojvode Putnika 78, 23320 Inđija, Srbija
Zemlja/mjesto podrijetlaSrbija
Uvjeti čuvanjaSkladištiti i čuvati u hladnim i suhim uvjetima. Zaštititi od smrzavanja i Sunčeva svjetla.
BrandMonster

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)153/36
Ugljikohidrati (g)9
od kojih šećeri (g)8,5
Sol (g)0,04

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn