Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Mr. Proper univerzalno sredstvo za čišćenje Lemon Clean&Shine 1 L

Mr. Proper Univerzalno Sredstvo Za Čišćenje Lemon Clean&Shine 1 L

26,99 kn/kom

3.58 €/kom
Cijena za j.m.: 26,99 kn/l(3.58 €/l)
Višenamjenski tekući Mr Proper univerzalno je rješenje za cijeli dom: uklanja do 100% prljavštine i masnoće s gotovo svih tvrdih površina u vašem domu: od sudopera, preko masnih štednjaka, do podova. Temeljito čisti, čak i u hladnoj vodi, a za sobom ostavlja intenzivnu svježinu i blistav sjaj. Kada ga koristite za površine koje dolaze u dodir s hranom, pripazite da ih dobro isperete.

Opis proizvoda

ProizvođačProcter & Gamble d.o.o., Sulzbacher Str. 40-50, 65824 Schwalbach am Taunus, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece
Upute za upotrebu/pripremuRazblaženo: Ulijte 60 ml sredstva za čišćenje u 5 L vode. Ne treba ispirati, ni sušiti krpom.Nerazblaženo: Nakon uporabe isperite površinu vodom.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450