Tommy - Dućan na dlanu!

Encian muesli sa 6 vrsta žitarica 1 kg

Encian Muesli Sa 6 Vrsta Žitarica 1 Kg

5,55 €/kom

Cijena za j.m.: 5,55 €/kg
Viola muesli sa 6 vrsta žitnih pahuljica, idealan je zajutrak za svaki dan. Miješa se s mlijekom, mliječnim proizvodima ili voćnim sokom

Opis proizvoda

ProizvođačViola Baecker Vollwertkost GmbH, Lechtermannshof 14-16. 33739 Bielefeld, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
BrandEncian

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.599/380
Masti (g)9,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)1,4
Ugljikohidrati (g)57,8
od kojih šećeri (g)17,6
Bjelančevine (g)10,7
Sol (g)0,09

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.